MEDLEMMERNE


Herunder ser du de 5 medlemmer. Alle har været med siden 2004 så det er et langvarigt sammenhold, der er hyggeligt, givende og en herlig afspredelse fra alles hverdag. Pludselig sker der noget andet. 

Formand Jens Jacobsen (årg. 1958) valgt på generalforsamlingen den 23.4.et år Ja Jens er selvudnævnt Bums blandt os. Han spiller gerne en 65 kr, 11-er eller en stille og rolig sol. Jens spiller også Lombre og er set på Cobenhagen Casino. Følger Gorm i tykt og tyndt også igennem tolden. Næstformanden sørgede i flere år for det kulinariske til spilleaftener men det er nu indstillet, på grund af vokseværk. Han drikker gerne en øl og så en vand. Er engang blevet snydt for en femmer mener han. På turen i 2014 - Krakow - fik han tilnavnet "Filosoffen" p. g. a. tænksomme bemærkninger, som pludselig dukker op.

Afgået formand Gorm Hansen (årg. 1950)
Spiller ofte en møggran med stort held, hvor vi dog tror han omgås sandheden letfældigt og ikke altid melder, det han har. Hvad siger i - en møggran med 10 - 11 stik. Går bare igennem tolden og lader andre sørge for bagagen. Han drikker gerne vand, men er ikke bleg for at tage et par øller på spilleaftenerne.

Kassereren Finn Skinnerup (årg. 1952)

Har gennem flere år passet på vore penge og opbevarer dem sikkert i en måske orange cigarkassen, som han har fået i julegave af Alexander. Pengekassen tømmes jævnligt - indtil videre i Fanefjord Sparekasse, men fra 2017 blev det så COOP bank. Finn spiller gerne en spædekalv, er pt. på vand, dog ikke på vore ture, Det så vi i Lissabon. Her snakkede han også en del om cigarer, men fik ikke nogen.

Menigt medlem - og det er han stolt af. Michael Nielsen (årg. 1958)

Smed af profession. Elsker motorveje og kører gerne til København for at jobbe, vil måske hellere arbejde tæt på hjemmet. Elsker store bøffer. Hans Nationaldag er den 16. maj, hvor Bukkejagten går ind, for Michael er jæger over en hals. Er den tænksomme spiller, som ofte tæller kortene og kommer med en overraskelse i slutningen af et spil. Holder sig som regel til Cola/Zero undtagen på fødselsdag og så på vore rejser. Michael fik nu ved seneste generalforsamling den 23. april gennemført et prisstigning, så stik i pasrunder nu koster 2 kr. Endvider blev prisen på sol, JB eller hvad vi nu kalder den sat op til kr. 15,-

Webmaster, Turbestiller med mere eller mindre held, fotograf, Johnni Buch (årg. 1950)

Er også en af de tunge drenge i klubben med en kampvægt, der ikke er feminin. Johnni har været den mest udsvævende til andre formål, men har efterhånden stabiliseret kortstpillet. Har fået et melding opkaldt efter sig - en JB, som er en umulig solo der ikke bør gå igennem, men som mange gange lykkes. Johnni veksler ikke meget mellem drikkevarer. Tager dog en sjælden gang en vand eller en cola. Spilleaftenerne er henlagt til hans residens i Hårbølle.